Vanghelie, audiat la DNA. ”Am venit în calitate de talentat!”

12 martie 2018

Fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a fost luni la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat de procurori pentru a fi audiat. Deocamdată nu se știe în ce dosar și în ce calitate a fost citat fostul edil.

Marian Vanghelie a fost audiat aproximativ 30 de minute de procurorii DNA. La ieșirea de la DNA, Marian Vanghelie nu a vrut să spună în ce dosar a dat declarații și nici în ce calitate a fost citat de procurori, dar a precizat că în zilele următoare vor apărea ”lucruri frumoase”.

”Eu pot să vă spun că știu că în următoarele zile or să apară niște lucruri frumoase. Nu vedeți că apar singure? (…) Am venit în calitate de talentat. Ce să vă zic eu…”, a spus Vanghelie.

Surse judiciare au declarat că Marian Vanghelie a fost audiat ca martor într-un dosar de corupție, dar că deocamdată nu pot oferi alte detalii privind cazul.

Conform rechizitoriului procurorilor, în perioada 2006 – 2014, Marian Vanghelie, în calitate de primar al Sectorului 5, ajutat de Mircea-Sorin Niculae şi parţial de Laura Ciocan, a cerut şi a primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro, reprezentând un “comision” de 20% din încasări.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook