Uite alba nu e neagra! „Șantaj” la președintele CJ Hunedoara!

6 mai 2017

Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Sorin Vasilescu, și-a fi înaintat demisia din funcție. Pentru moment. Documentul va produce efecte doar după ce consilierii județeni vor luat act de el. Gestul lui Vasilescu pare a fi doar un „șantaj” la adresa președintelui Consiliului Județean, pentru că el spune că dacă va primi atribuții și pentru zona Văii Jiului, își retrage demisia. Mircea Bobora pare dispus la negocieri.

Ieri dimineață, o informație primită pe surse indica faptul că Sorin Vasilescu și-ar fi depus demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, scrie „Glasul Hunedoarei” care a încercat să afle chiar de la presupusul demisionar dacă acest lucru este adevărat, dar Sorin Vasilescu nu a răspuns la apelurile noastre. Informația a fost confirmată parțial de Mircea Bobora, președintele instituției, care spunea că demisia ar putea să fi fost scrisă, dar „ea poate fi retrasă în cursul zilei de astăzi (n.r. ieri)”. Acesta susținea că încă nu a avut o discuție cu Vasilescu și după ora 14, va avea un punct de vedere „ancorat în realitate”. Totuși, președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, nu nega clar demisia lui Vasilescu, iar întrebat fiind dacă acesta a scris un astfel de document, Bobora a spus: „Eu nu am văzut-o, dar o să mă lămuresc. Demisia putea să fie scrisă, dar poate să fie retrasă azi (n.r. ieri)”, a declarat acesta.

Spre după-masă, lucrurile s-au lămurit

În cursul zilei de ieri, spre după-masă, nemulțumirile vicepreședintelui CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu, au ieșit la iveală. Acesta a confirmat informația, conform căreia și-a depus demisia, dar susține că e dispus să și-o retragă. Cu o condiție! „Mi-am depus demisia la Consiliul Județean, deoarece sunt nemulțumit că nu am în fișa postului și atribuții care țin de Valea Jiului. Oricum demisia devine operațională, în momentul în care consilierii județeni iau act de ea. În cazul în care mi se pun în fișa postului și atribuții referitoare la zona Văii Jiului, sunt dispus să îmi retrag demisia”, a declarat Sorin Vasilescu, vicepreședintele CJ Hunedoara. Mircea Bobora este convins că Vasilescu va reveni asupra deciziei sale. „Eu spun că mâine (n.r. astăzi), își retrage demisia. Eu nu am avut vreme azi să verific dacă și-a depus-o, dar și dacă și-a depus-o, și-o retrage”, a spus Mircea Bobora. Întrebat dacă intenționează să îi dea atribuțiile de care are nevoie Sorin Vasilescu, pentru a rămâne în funcție, Bobora spune: „Nu intenționez să îi dau atribuții în Valea Jiului, decât, în plus, Teatrul din Petroșani”. Rămâne de văzut dacă acest lucru îl va mulțumi pe Vasilescu, și dacă își va retrage demisia.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook