SRI anunţă că a avut o discuţie cu premierul Dăncilă: Toate datele deţinute au fost transmise operativ structurilor MAI

12 august 2018

Directorul SRI Eduard Hellvig a avut o discuţie telefonică cu premierul Viorica Dăncilă, în cadrul căreia i-a transmis că toate datele şi informaţiile deţinute de Serviciu au fost transmise operativ structurilor MAI, inclusiv Direcţiei Generale Management Operaţional, anunţă SRI.

„În cursul zilei de astăzi, 11 august, directorul Serviciului Român de Informaţii, domnul Eduard Hellvig, a avut o convorbire telefonică cu prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă.

În cadrul acestei discuţii, directorul SRI i-a reamintit doamnei prim-ministru faptul că toate datele şi informaţiile deţinute de SRI au fost transmise operativ structurilor MAI, inclusiv Direcţiei Generale Management Operaţional în cadrul căreia SRI are desemnat un reprezentant”, transmite Serviciul Român de Informaţii (SRI), prin intermediul unui comunicat de presă.

Serviciul Român de Informaţii „condamnă ferm orice încercare de atragere a insitutuţiei în dispute politice, organizare de proteste sau teorii ale conspiraţiei menite de a dezinforma opinia publică cu privire la rolul şi locul SRI în arhitectura de securitate a României”, potrivit sursei citate.

Reacţia SRI vine după ce premierul Viorica Dăncilă a cerut Servicului un raport complet, în regim de urgenţă, referitor la persoanele care au pregătit şi provocat violenţele de vineri seara şi i-a acuzat pe liderii opoziţiei că încearcă să exploateze în folosul propriu efectele dramatice ale acestor evenimente.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook