SM: Seri Pozitive. „Conștientizare: trup, minte și suflet!” Invitată: Simona Niste

Asociația Schimbare Pozitivă din Cluj-Napoca vă invită la Seri Pozitive, seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Scopul acestor întâlniri este de a crea un cadru de socializare și împărtășire de informații, sub forma unor teme actuale pe domenii de interes susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți. 

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psihoterapeut. 

  • Tema lunii februarie
  • „Conștientizare: trup, minte și suflet!”
  • Invitată: Simona Niste

Omul este un tot unitar care se dorește a fi în echilibru. Ești în echilibru când cele trei: trupul, mintea și sufletul sunt în echilibru. Dar pentru tine ce înseamnă echilibru, când primești stimuli în viața de zi cu zi care nu-ți sunt pe plac, îți provoacă disconfort și neplăceri?

Sunt Simona Niste – Owner/Partner la Primagym Satu Mare și antrenor bodyART. Experimentează alături de mine o seară care îți aduce în atenție una din căile prin care poți să-ți recapeți echilibrul!

Mai multe informații despre activitatea noastră găsiți aici: http://www.primagym.ro/

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 30 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității. 

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Jurnalul de Satu Mare, SM Live, Sătmăreanul și Jurnalul din Ardeal. Acest eveniment este susținut și de Primagym Satu Mare.

Persoana de contact: Delia Danea – psihoterapeut, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , pagina facebook Delia Danea – Psihoterapeut

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook