SIMONA HALEP, prima reacţie după calificare: Sunt fericită că sunt din nou în finală

9 iunie 2017

Simona Halep a declarat după calificarea în finală la Roland Garros pentru a doua oară în carieră, că speră să aibă o evoluţie mai bună decât în 2014 şi să cucerească primul titlu de Grand Slam al carierei.

“E un sentiment minunat acum, sunt doar fericită! Nu mai ştiu ce a fost ieri, îmi pasă doar de ziua de azi. Karolina e o adversară foarte dificilă, e numărul trei mondial. Va fi un meci foarte interesant, o provocare foarte mare. Sunt fericită că sunt din nou în finală, scrie mediafax. Joc împotriva unei jucătoare tinere, dar sper că voi juca mai bine decât am făcut-o în 2014. Românii din public mă inspiră mereu, sunt multe steaguri româneşti. Sper ca anul viitor să fie unul acolo sus, pe catarg.

E Grand Slam-ul meu favorit, adversara de azi a fost foarte dură, pentru că loveşte mingea foarte tare şi eu a trebuit să mă mişc şi s-o împing în spate. Terenul a fost puţin lent, nu ştiu de ce. M-a învins în Fed Cup, am fost puţin nervoasă, dar am ştiut că trebuie să stau concentrată şi s-o forţez să greşească, pentru că se grăbeşte puţin. Voi păstra rutina pentru finală, mă voi relaxa şi doar vreau să fiu gata pentru meciul de sâmbătă, pentru că voi întâlni un adversar care va lupta până la ultima picătură”, a declarat Simona Halep, la finalul partidei.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, s-a calificat joi în finală la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 3 mondial şi favorita 2, scor 6-4, 3-6, 6-3.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook