Simona Halep joacă azi în turul II de la Washington

4 august 2017

Simona se va duela în sferturi cu Ekaterina Makarova, a șaptea favorită a turneului american. Duque-Marino, din Columbia, a cerut intervenţia medicului în setul 2, la scorul de 5-2 pentru Simona Halep.

Simona şi-a pierdut rapid serviciul în primul set, chiar în game-ul secund, şi nu a reuşit până la final să spargă serviciul lui Duque-Marino. Setul s-a terminat în doar 29 de minute.

Setul secund părea la discreţia Simonei. S-a desprins rapid la 5-1, însă ritmul i-a fost rupt de un pauză medicală cerută de Duque-Marino. Break-ul decisiv a fost reuşit în game-ul 10, Halep închizând setul în 42 de minute, scor 6-4.

În game-ul 7 al setului 3, Simona a alunecat şi s-a lovit la genunchiul drept. A reuşit să ducă meciul la final, impunându-se cu 6-3. În primul tur, Halep s-a impus în fața americancei Sloane Stephens, 7-6, 6-0. Duque-Marino a trecut de Shelby Rogers, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Washington, după victoria obţinută în faţa Marianei Duque-Marino, locul 115 WTA, scor 3-6, 6-4, 6-2.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook