Sibiu: Nou SCANDAL în care este implicat un preot | foto-video

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu şi cei ai Mitropoliei Ardealului fac anchetă comună în cazul unui preot din Copşa Mică, după ce acesta ar fi fost filmat în timp ce s-ar fi masturbat în faţa elevilor cărora le presă religie la Liceul Tehnologic din oraş.

Imaginile cu preotul care se masturbează în clasa, la ora de religie, au fost filmate de o elevă din clasa a XII-a a Liceului Tehnologi ”Nicolae Teclu” din Copşa Mică, iar aceasta le-a distribuit colegilor săi.

Mama unei eleve le-a găsit în telefonul fiicei sale şi aşa au fost făcute publice.

Preotul profesor acuzat că s-ar fi masturbat în clasa în care predă religie, la Liceul Tehnologic din Copşa Mică, a demisionat din funcţie. Ancheta Inspectoratului Şcolar Judeţean continuă, transmite corespondentul Mediafax.

Inspectorul şcolar general al judeţului Sibiu, Claudia Mery Simtion, a declarat, vineri, că în urmă cu puţin timp a primit, pe fax, demisia profesorului de religie de la Liceul Tehnologic ”Nicolae Teclu” din Copşa Mică.

”Am de puţin timp demisia domnului profesor pe fax. La nivelul liceului continuă o cercetare pentru a vedea ce s-a întâmplat. De asemenea, conducerea şcolii verifică şi dacă au fost implicate alte persoane, dacă dirigintele ştia de aceste imagini şi nu a spus”, a spus Simtion.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu şi cei ai Mitropoliei Ardealului fac anchetă comună în cazul unui preot din Copşa Mică, după ce acesta ar fi fost filmat în timp ce s-ar fi masturbat în faţa elevilor cărora le presă religie la Liceul Tehnologic din oraş.

Reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au plecat, joi dimineaţa, către Copşa Mică, împreună cu cei de la Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru a vedea dacă ceea ce apare în imagini este real.

”În momentul de faţă vrem să vedem împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu cei de la Episcopia Mediaş care este situaţia la faţa locului. E prematur să spunem ceva pentru că nu am avea şi poziţia preotului care este acuzat de aceste fapte. Vrem să vedem ce spune şi şi părintele, şi conducerea şcolii. Într-o echipă comună – Inspectorat – Mitropolie vom face o anchetă mai bună. ÎPS Mitropolit ştie situaţia. Tot ce vă pot spune este că nu au fost probleme până acum cu acest preot”, a spus prof.dr. Sorin Joantă, inspector pe învăţământ la Mitropolia Ardealului.

La ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au ajuns la Copşa Mică şi discută cu preotul.

”Discutăm cu părintele. Nu avem o decizie în acest caz. Nu există o demisie înregistrată, dar nu ar fi exclus, pentru că preotul este un om de onoare”, a spus prof. dr. Sorin Joantă, consilier pe învăţământ la Mitropolia Ardealului.

 

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook