Salonul Auto Geneva 2018. O listă lungă de lansări, de la Mercedes A Class, la Audi A6

11 martie 2018

Salonul Auto de la Geneva si-a deschide porțile într-o nouă ediție, una dedicată mașinilor electrice, non-poluante, dar și tehnologiilor de ultimă generație, capabile să conecteze mașina cu șoferul, cu infrastructura și cu alte vehicule.

Printre cele mai spectaculoase lansări de la Geneva vor fi cele trei vehicule electrice anunțate, dintre care două, spre rușinea mărcilor europene, vor fi prezentate de Hyundai, respectiv SUV-ul elextric pe baterii Kona Electric și SUV-ul pe hidrogen Nexo.

Cel de-al treilea SUV  electric care va debuta la Geneva va fi Jaguar I-Pace, un nou produs al britanicilor care se anunță deja un succes de piață. Europenii vor veni în acest segment al electrificării din industria auto cu multe concepte, semn că viitoarele lansări sunt pregătite pentru 2019 și anii următori, fiind semnalat un val de „viziuni” cu privire la viitorul auto scrie profit.ro.

VW va prezenta I.D. Vizzion, o continuare a seriei I.D., de data aceasta cu un sedan/fastback de clasă medie spre mare, un soi de concurent al lui Tesla S. Skoda va avea propriul Vision X, un prototip care nu este însă complet electric ,ci doar hibrid, bazat pe un motor pe benzină sau gaz comprimat și un motor electric, ce acționeaăz puntea spate. Nu în ultimul rând, Hyundai aduce propriul concept Vision, un studiu care încorporează toate propunerile de design ale mărcii pentru anii ce vin.

Celelalte concepte anunțate deja de producători vor fi Renault EZ Go, de asemenea un studiu, care trimite către viitoarele mașini fără șofer, apoi Mercedes EQC, ultimul pas înaintea prezentării SUV-ului electric de serie pe care marca l-a promis pentru anul viitor, dar și mult mai sofisticatele BMW M8 Grand Coupe, un concept care aniticipează modelul Serie 8, și la fel des protiva Toyota Supra, un automobil creat de japonezi în colaborare cu BMW.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook