Salaj: Scandal la Centrul Social de Urgenta

Un barbat in varsta de 39 de ani s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si distrugere. Aflat sub influenta bauturior alcoolice, a spart un geam de la Centrul Social de Urgenta din Zalau si l-a amenintat pe paznicul institutiei.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Salaj, la finalul saptamanii trecute, vineri 11 ianuarie, in jurul orei 16.10, in urma unui apel la numarul de urgenta 112, echipa de interventie a Inspectoratului a fost solicitata sa intervina fata de o persoana turbulenta aflata la Centrul Social de Urgenta din Zalau.

in urma verificarilor s-a stabilit ca un barbat de 39 de ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a spart un geam al centrului. Totodata, acesta l-a amenintat cu moartea pe agentul de paza aflat in timpul serviciului scrie graiulsalajului.ro.

Pe numele persoanei in cauza s-au intocmit acte de constatare privind savarsirea infractiunilor de amenintare si distrugere, conform articolului 206, respectiv articolului 253 Cod Penal, acte ce au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau pentru continuarea cercetarilor.

Prejudiciul urmeaza sa fie stabilit si imputat persoanei in cauza.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook