Referendumul pentru redefinirea familiei a EŞUAT

Potrivit BEC, în prima zi a referendumului pentru familie prezenţa a înregistrat 5,72% din totalul de votanţi, un vot istoric negativ, în timp ce în Diaspora şi-au exercitat dreptul de a alege 45.797 de români.

Prezenţa la vot în România la ora 21.00, în a doua zi de referendum pentru redefinirea familiei: 20,41%

Biroul Electoral Central a anunţat prezenţa la vot la închiderea urnelor, după două zile de scrutin, în cadrul referendumului pentru familie, aceasta fiind de 20,41%.Drept urmare,referendumul nu a atins pragul pentru validare, conform legii, de 30% dintre cei aflaţi pe listele electorale permanente.

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, din 18.278.496 alegători înscrişi pe listele permanente, s-au prezentat la referendumul din acest weekend 3.731.704, reprezentând 20,41%.

Klaus Iohannis a votat, sâmbătă seara, la secţia numărul 68 amenajată la Şcoala Generală 4 din municipiul Sibiu.

Şeful statului se află încă de vineri la Sibiu, iar duminică dimineaţă a fost prezent la slujbă, la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din municipiul Sibiu. La ieşire, Iohannis a refuzat să răspundă întrebărilor ziariştilor în legătură cu participarea sau felul în care va vota la referendumul pentru redefinirea familiei.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook