Producătorii locali au donat o tonă de legume și fructe centrelor de îngrijire din Cluj-Napoca

Producătorii locali prezenți în acest weekend la Zilele Recoltei pe platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian” au donat produse agroalimentare pentru copiii și persoanele aflate în centrele de îngrijire din Cluj-Napoca.

Produsele au fost livrate persoanelor nevoiașe din centrele de îngrijire de către angajații primăriei și organizatorul Zilelor Recoltei, în frunte cu primarul Emil Boc.

“Mulțumesc producătorilor pentru sprijinul acordat celor care au nevoie de solidaritatea noastră!

Producătorii locali participanți la Zilele recoltei din Cluj-Napoca au donat și în acest an o cantitate de 1000 kg de legume și fructe pentru persoanele aflate în nevoie scrie eclujeanul.ro.

Am fost astăzi, împreună cu organizatorii evenimentului, la centrul de pe strada Dragoș-Vodă și la Casa de tip familial “Căsuța Bucuriei”, unde locuiesc copii orfani aflați în grija statului, pentru a livra alimentele donate.

Am participat cu drag la această acțiune și subliniez: dacă puteți face un bine, să îl faceți!“, a susținut edilul Clujului.

Zilele recoltei este un eveniment organizat de asociația ProdusDeCluj, împreună cu Consiliul Județean Cluj și Primăria Cluj-Napoca.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook