Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud are un nou șef

6 august 2018

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud are un nou șef. Este vorba despre Angela Sîngeorzan, care, preț de mai bine de 15 ani, a asigurat comunicarea cu această instituție. Noul prim-procuror a obținut funcția în urma unui examen organizat de Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii.

Procurorul a obținut funcția în urma unui examen organizat de Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii, care s-a întins pe câteva luni bune. Acesta a început în luna martie și s-a încheiat abia în prima lună de vară.

Angela Sîngeorzan a reușit să obțină media 9,36, cea mai mare dintre mediile procurorilor care au candidat pentru funcții similare. La Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, Angela Sîngeorzan nu a avut concurență.

Locul Angelei Sîngeorzan a fost luat de Sorin Costel Corlățeanu. Acesta va asigura începând de luna aceasta comunicarea cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Acesta a mai ocupat aceeași funcție și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook