Moţiunea de cenzură a trecut. Guvernul Orban A PICAT

În şedinţa Birourilor permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului s-a decis ca votul pe moţiunea de cenzură intitulată “Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti” să fie dat miercuri, de la ora 12.00. Pentru a trece moţiunea de cenzură, este nevoie de voturile favorabile a 233 de parlamentari. PSD are 202 de parlamentari şi UDMR 30.

Potrivit numărătoarei paralele PSD, moţiunea de cenzură a trecut cu 240 de voturi.

“Când aud de împrumuturi din gura PSD îmi dau seama că nu mai există nerușinare. Păi de ce suntem obligați să ne împrumutăm? În trei ani de guvernare ați împrumutat fără să dați drumul la proiect de autostradă, a scris Vâlcov parteneriate public-private către companii inventate. V-ați împrumutat în trei ani de zile cu 220 de miliarde. (…) Dumneavoastră vorbiți de ordonanțe de urgență?”, a spus Ludovic Orban.

“Vă miroase urât un ministru care provine din mediul privat! Un chirurg eminent căruia i s-a dat dreptul să profeseze pentru că respectiva clinică a avut nevoie de el! Un ministru care este primit în Academia Franceză de Chirurgie ar trebui să ne mândrim cu el, nu să-l bălăcărim în absență! (…) Să vă fie rușine!”, a mai spus premierul.

Victor Ponta a declarat că nu a votat acest guvern.

“E o înțelegere să pice acest guvern, e foarte bine, doar USR nu și-a dat seama că există această înțelegere. Această înțelegere să scape PNL de Orban cu ajutorul PSD nu e problema mea”, a spus Ponta, precizând că va vota moţiunea.

“Să știi că eu m-am operat de picior, nu am fost la o cură de dezalcoolizare, care sunt toate private. Aceste clinici de dezalcoolizare de azi le puteți pllăti din bani publici”, a adăugat Victor Ponta.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook