METEO: Cum va fi vremea în weekend

Vremea va fi caldă pentru această dată. Vor fi precipitații, ziua pe arii relativ extinse în jumătatea de vest a țării și izolat în rest. Izolat, mai ales la munte, vor fi condiții de polei.

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații, ziua pe arii relativ extinse în jumătatea de vest a țării și izolat în rest, iar noaptea local, în special în sud, în est și în centru. Acestea vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare la munte, mixte în Maramureș și predominant ploi în rest. Izolat, mai ales la munte, vor fi condiții de polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă (viteze la rafală de 70…80 km/h), unde trecător zăpada va fi spulberată și ninsoarea viscolită, iar în prima parte a intervalului local și în est și sud-est (rafale, în grade în Maramureș și 13 grade în Bărăgan, iar cele minime între -2 și 6 grade. Izolat va fi ceață.

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menține caldă, îndeosebi în jumătatea de sud a țării. Ziua cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul și estul țării și temporar noros în rest, iar noaptea va deveni variabil.

Trecător, în prima parte a intervalului, vor fi precipitații slabe sub formă de ploaie local în Dobrogea și izolat în Muntenia și Moldova și mai ales sub formă de ninsoare pe suprafețe mici la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -11 și 4 grade. Mai ales noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceață.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook