Maşina Anului 2018 în Europa la Salonul Auto de la Geneva! foto-video

8 martie 2018

Noul Volvo XC40, SUV-ul de clasă mică al constructorului suedez, a fost desemnat Maşina Anului 2018 în Europa cu ocazia deschiderii pentru presă a celei de-a 88-a ediţii a Salonului Auto de la Geneva. Este pentru prima oară când Volvo primeşte acest premiu de prestigiu.

”Câştigarea acestui premiu pentru noul nostru XC40 a venit la momentul potrivit”, a spus Hâkan Samuelsson, Preşedinte şi CEO al Volvo Cars. ”Pentru prima oară, Volvo are trei modele SUV disponibile la nivel global. XC40 va juca un rol important în creşterile viitoare, oferindu-ne acces pe segmentul de SUV-uri mici, un segment nou şi în creştere rapidă.”

XC40 stabileşte un nou standard în segmentul său în materie de design, conectivitate şi tehnologii pentru siguranţă. Primele comenzi în Europa şi SUA au însemnat un total de 20.000 de maşini. XC40 va intra în curând şi pe piaţa din China, cea mai mare piaţă auto din lume.

XC40 este primul model Volvo Cars construit pe arhitectura modulară compactă (CMA), care va sta la baza tuturor maşinilor din seria 40, incluzând maşinile complet electrice. Dezvoltată împreună cu Geely, CMA oferă companiei economiile de scară necesare pentru acest segment.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook