Marcel Ciolacu este noul preşedinte al Camerei Deputaţilor în locul lui Dragnea

Camera Deputaţilor a vacantat, miercuri, locul de deputat al lui Liviu Dragnea, dar şi funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Pentru şefia Camerei Deputaţilor candidează Marcel Ciolacu (PSD) şi Raluca Turcan, susţinută de PNL, PMP şi USR.

Noul preşedinte al Camerei Deputaţilor este Marcel Ciolacu, după votul de miercuri, acesta urmând să îl înlocuiască pe Liviu Dragnea, după ce Dragnea a fost încarcerat ca urmare a condamnării în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Deputatul PNL Florin Roman a protestat la faptul că nu a fost lăsat să vorbească înaintea votului pentru alegerea preşedintelui Camerei Deputaţilor. Lia Olguţa Vasilescu a început strigarea deputaţilor care votează şi i-a replicat deputatului liberal “Acesta a fost apelul la calm”.

Deputatul PNL Florin Roman a strigat “la puşcărie” în timp ce preşedintele interimar al Camerei, Carmen Mihălcescu făcea un apel la calm în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor dinaintea votului secret cu buletine pentru alegerea noului preşedinte al forului legsilativ potrivit mediafax.ro.

Lia Olguţa Vasilescu a urcat la tribuna Parlamentului şi i-a replicat “acesta a fost apelul la calm” în timp ce anunţa deputaţii care urmau să voteze.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred – Robert Simonis, a criticat discursul liderului deputaţilor liberali, Raluca Turcan, din şedinţa de plen. ”Nu pot să mai accept lecţii de moralitate. (…) Nu pot să cred că românii şi-au dorit ca Raluca Turcan şi-au dorit să fie şefa Camerei Deputaţilor”, a mai spus el.

Camera Deputaţilor a vacantat, miercuri, locul de deputat al lui Liviu Dragnea, dar şi funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Pentru şefia Camerei Deputaţilor candidează Marcel Ciolacu (PSD) şi Raluca Turcan, susţinută de PNL, PMP şi USR.

Totodată, UDMR a anunţat că l-a propus pe liderul formaţiunii, Kelemen Hunor.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook