Liberalii au decis ce vor face în ziua moțiunii

19 iunie 2017

Liberalii au decis, astăzi, să fie prezenţi în plen, în ziua moţiunii, dar să nu participe la vot. Decizia a fost luată în prima şedinţă a PNL de când Ludovic Orban a preluat şefia partidului.

Ludovic Orban a anunțat încă din debutul ședinței că se va lua o decizie:

“Începem astăzi mandatul Biroului Politic Executiv ales la Congres. Ne începem activitatea în plină criză politică, o criză politică iscată din senin, provocată de partidul de guvernământ și majoritatea parlamentară printr-o iresponsabilitate crasă față de interesul public. Reglările de conturi din interior, bătăliile interne și dorința de dominație din PSD au creat o criză politică în România cu consecințe extrem de grave asupra imaginii României în lume, economiei și asupra societății în ansamblu”, a declarat președintele PNL Ludovic Orban la începutul Biroului Executiv.

El a anunțat că PNL trebuie să decidă astăzi cum se poziționează față de criza politică. “Avem azi un partid de guvernământ care a câștigat alegerile mințind oamenii și promițând lucruri total nerealizabile, care după șase luni recunoaște că a avut cel mai prost guvern din istoria postdecembristă și, pe de altă parte, avem un cuplu, probabil nu tradițional, care a ocupat Palatul Victoria fără legitimitate”, a mai spus Orban.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook