Klaus Iohannis se întâlneşte ASTAZI cu Donald Trump

Administraţia Prezidenţială a transmis că vizita lui Klaus Iohannis la Casa Albă din Washington are loc la iniţiativa preşedintelui SUA, Donald Trump.

“Preşedintele Donald Trump îl va primi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, la Casa Albă, pe 20 august 2019. Cei doi lideri vor discuta despre cele mai bune modalităţi de abordare a multor provocări de secfuritate comune cu care se confruntă Statele Unite şi România, precum şi despre modalităţi de avansare a parteneriatelor comerciale şi energetice corecte şi reciproce”, a anunţat Preşedinţia SUA într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

“Vizita va avea loc în contextul în care românii marchează 30 de ani de la căderea comunismului şi la 15 ani de când România a devenit membră a Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord. Preşedintele SUA aşteaptă să celebreze aceste aniversări importante cu preşedintele Iohannis”, precizează Casa Albă.

Administraţia Prezidenţială de la Bucureşti a transmis că vizita lui Klaus Iohannis la Casa Albă are loc la iniţiativa preşedintelui SUA, Donald Trump.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook