Iohannis: O ordonanţă privind graţierea şi amnistia ar declanşa o criză politică fără precedent

30 noiembrie 2018

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că o eventuală ordonanţă de urgenţă a guvernului privind amnistia şi graţierea ar declanşa ”o criză politică fără precedent”” şi a făcut apel la politicienii din PSD ca să împiedice adoptarea unui astfel de demers.

”Graţierea şi amnistia au fost deja tema unei ordonanţe de urgenţă la începutul anului 2017 şi a dus la manifestări foarte ample din partea românilor, care nu-şi doresc aşa ceva. Ordonanţa 13, la vremea respectivă, a fost retrasă.

Însă există în continuare semnale că în PSD nu s-a abandonat această idee, chiar unii politicieni din PSD vehiculează aceste idei în spţiul public. O astfel de ordonanţă care priveşte amnistia şi graţierea ubnor politicieni, până la urmă, ar fi o catastrofă pentru România.

Adoptarea unei astfel de ordonanţe ar declanşa o criză politică fără precedent în România”, a declarat Klaus Iohannis. El a făcut un apel la politicienii din PSD ”care sunt lucizi ca să întreprindă orice consideră ei ca o astfel de ordonanţă să iasă din discuţie şi să nu fie aprobată în guvern”.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook