Interviu cu Oana Dragu, Miss Transilvania 2017: ”Cel mai mult apreciez oamenii care stiu ceea ce-și doresc, sunt motivați și persista in îndeplinirea visurilor lor!”

1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Buna! Ma numesc Oana Dragu, am 16 ani și studiez la Colegiul National Moise Nicoara din Arad.

2. Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Eu nu cred ca exista “băiatul ideal”, însa bineînțeles ca sunt anumite calitati pe care le caut la un băiat, cum ar fi inteligenta, simtul umorului, sa fie stăpân pe sine, sa inspire încredere, și cu siguranța ca trebuie sa fie o prezenta pozitivă in viața mea, care sa ma susțină in tot ceea ce vreau sa fac.

3. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întamplare”?

Omenia este o trăsătura de caracter care se dobândește pe parcurs prin atitudinea in raport cu alte persoane și care se păstrează indiferent de factorii din jur. Pe când un “domn” poate fi și o persoana care are bani dar ii lipsește caracterul și care nu tine cont de adevaratele virtuți ale vieții.

4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

Pe lângă anturajul, care are o mare influența, accesul la atat de multe informații și dorința fiecăruia de a ieși in evidentă cu ceva sau de a experimenta tot mai multe lucruri noi la un moment dat, ii influentează pe tineri sa consume droguri. De asemenea sunt și acele cazuri mai grave in care adolescenții cad in patima drogurilor deoarece au anumite probleme in familie sau se confrunta cu o situație mai dificila din viața lor.

5. Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?

Nu, nu cred. De ce? Probabil pentru ca nu mi s-a întâmplat niciodată.

6. Ce hobby-uri ai?

In primul rând, nu cred ca as putea sa trăiesc fericita și sănătoasă fără sport in viața mea. Sportul, atat ca ma menține in forma, cat și ma relaxează și ma ajuta sa fiu activa pe parcursul zilei. Pe lângă sport, in timpul liber studiez grafica artistica.

7. Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

Cel mai mult apreciez oamenii care stiu ceea ce-și doresc, sunt motivați și persista in îndeplinirea visurilor lor. De asemena, îmi place sa am alături de mine persoane sincere, optimiste și cu o personalitate colorata. Nu apreciez deloc persoanele prefăcute, egoiste si frustrate.

8. Ce înseamnă Arad pentru tine?

Arad este locul drag sufletului meu, unde am copilărit, unde mi-am făcut atat de multe amintiri și unde stiu ca, indiferent de drumul pe care as pașii in viața, m-as întoarce mereu înapoi, cu drag.

9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Mult, foarte mult! Deoarece doar datorită banilor ne putem satisface nevoile de baza, necesare vieții.

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

La fel ca un bărbat, o femeie este capabilă sa ia decizi înțelepte, însă eu nu cred ca dacă femeile ar ajunge la putere, lumea ar putea fi una mai buna. Pana la urma, toți suntem oameni și totuși cred ca femeile sunt mult mai exigente in astfel de situații și tind sa-și susțină părerile pana in pânzele albe.

11. Cum ți s-a părut această ediție Miss si Mister Transilvania 2017?

Pentru mine ediția Miss și Mister Transilvania 2017 a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Cu toții am reușit sa creăm un adevărat spectacol și o atmosfera intr-adevăr rafinata, plină de emotii și multă elegantă. A fost cu siguranta o seara de glorie, minunata!

12. Ai luat titlul de Miss Transilvania 2017. Cum te privește lumea acum?

Bineînțeles ca familia și prietenii apropiați ma admira, însă am observat ca sunt privită și cu invidie din partea multor persoane.

13. Au fost probe dificile la Miss? Care a fost cea mai incomodă probă?!

Mie nu mi s-au părut deloc dificile probele și nici incomode. M-am simțit foarte bine in toate cele trei ținute și chiar mi-a plăcut sa fiu in atenția unui juriu atat de numeros.

14. Multumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmitiun mesaj cititorilor nostri?

Mulțumesc și eu! Da, as vrea sa va spun tuturor ca orice lucru pe care doriți sa-l realizați in viața, pe lângă ca trebuie sa îl faceți cu placere și cu multa pasiune, trebuie sa fiți siguri ca îl faceți pentru voi inșivă, nu pentru altcineva.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook