Incendiu uriaş la o clădire cu 27 de etaje din vestul Londrei. Zeci de persoane ranite!

14 iunie 2017

Un incendiu a izbucnit la o clădire de apartamente cu 24 de etaje, din vestul Londrei – Grenfell Tower, aproximativ 200 de pompieri şi 20 de autospeciale încearcă să stingă flăcările, în timp ce se încearcă evacuarea oamenilor din clădire, transmite CNN.

Locuitori ai clădirii de apartamente cuprinsă de un incendiu din vestul Londrei, blocaţi în interior Rezidenţi ai unei clădiri de apartamente din vestul Londrei ce a fost cuprinsă de flăcări ar fi blocaţi în interiorul acesteia, informează presa britanică, citând martori oculari.

Poliţia, serviciile de salvare sau pompierii nu au oferit detalii specifice despre eventuale victime, dar martori oculari descriu cum rezidenţi ai înaltului bloc de apartamente sunt blocaţi în interior.

Brigada de pompieri a catalogat însă incendiul ca fiind unul de mare amploare. Două alte clădiri de apartamente aflate în apropiere sunt în curs de evacuare din cauza fumului ce a cuprrins întreaga zonă.

”Oameni pot fi văzuţi la fereastră, inclusiv un bărbat ce flutură o pătură”, conform unui martor ocular. Rezidenţi ai clădirii improvizează frânghii din cearceafuri, într-o încercare de a fugi din incendiul ce a acaparat clădirea turn.

Mai multe persoane sunt tratate pentru o serie de răni, inclusiv inhalare de fum.

Una dintre persoanele salvate ar fi văzut cum unul dintre vecinii săi a sărit de la etaj în încercarea de a scăpa din incendiu. Alţi rezidenţi panicaţi ţipă după ajutor în timp ce se apleacă peste ferestre.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook