Frâiele Parchetului de pe lângă Tribunalul, preluate de o femeie. Vezi unde!

18 decembrie 2017

Prima femeie din istoria Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad care ocupă această funcție. Zilele trecute s-au afișat rezultatele concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ocuparea funcției de prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul (PT) Arad.

Conform informațiilor pe care le deținem, procurorul Corina Corbaciu – actual prim procuror adjunct – a obținut funcția de prim procuror al instituției în urma participării la concurs.

În 19 decembrie se vor afișa rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor și după ce Consiliul Superior al Magistraturii își va da „girul” pentru ca procurorul Corina Corbaciu să preia funcția de conducere.

Pe lângă funcția de prim procuror a PT Arad au mai fost scoase la concurs și funcțiile de prim procuror adjunct atât la PT Arad, cât și la Parchetul de pe lângă Judecătoria (PJ) Arad. Pentru cele două funcții nu s-a prezentat niciun procuror la concurs. În această situație, cel mai probabil, funcțiile de prim procuror adjunct la PT Arad și PJ Arad vor fi ocupate prin delegare, până la organizarea unui nou concurs.

Timp de șase ani – două mandate – șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost în mâinile procurorului Ovidiu Miclea, procurorul „înzestrat de Dumnezeu cu puteri manageriale” – potrivit declarațiilor magistratului date în cadrul unei emisiuni tv. „Am fost abordat de anumiţi colegi şi mi-au spus: <<Măi, să ştii că avem mare noroc că eşti şeful nostru, eşti făcut, ştii să fii şef>> şi mi-am dat seama de un lucru scrie aradon.ro.

Că nu e vorba de modestie. Am fost învăţat de Dumnezeu! Am fost binecuvântat! Am fost înzestrat cu înţelepciune să fac chestia asta. N-am făcut niciun fel de şcoală de management. Am mai citit eu ce mi-a mai căzut în mână, dar asta este o chestie aşa, sporadică. Şi am înţeles că Dumnezeu dă cu mână largă. Sunt convins că sunt în poziţia asta pentru că Dumnezeu mă vrea aici, pentru că vrea ca în cariera mea să evoluez la maxim”, a declarat procurorul Marius Ovidiu Miclea, la emisiunea Calea, Adevărul şi Viaţa, difuzată de postul Alfa Omega TV Timișoara. sursa foto: aradon.ro

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook