Fiica lui Emil Boc s-a ales cu o medie mai mică la bac, după ce a contestat nota!

11 iulie 2018

Fiica cea mai mică a primarului Clujului, Emil Boc, Patricia, a constestat nota obţinută la Istorie la examenul de Bacalaureat, iar în urma corectării acesteia i-a scăzut nota şi, implicit, media de la 9,73 la 9,66.

Potrivit site-ului Ministerului Educaţiei Naţionale, Patricia Boc a contestat nota 9,8 primită la Istorie iar în urma corectării nota i-a fost scăzută la 9,6, ceea ce a dus şi la reducerea mediei, de la 9,73 la 9,66.

Fiica cea mică a lui Emil Boc nu va avea nevoie, însă, de media de la Bacalaureat, în condiţiile în care se pregăteşte să dea, în 25 iulie, examen de admitere la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, doar din biologie şi chimie.

La specializarea Medicină Dentară din cadrul Facultăţii de Medicină Dentară a UMF sunt scoase la concurs 79 de locuri la buget.

Patricia Boc, absolventă a Liceului Teoretic „Gheorghe Şincai” Cluj-Napoca, a obţinut, iniţial, media 9,73 la examenul de Bacalaureat, după ce a primit nota 9,4 la Limba şi Literatura Română, nota 9,8 la Istorie şi nota 10 la Logică, argumentare şi comunicare.

La nivelul judeţului Cluj au fost depuse peste 900 de contestaţii la Bacalaureat. În urma rezolvării contestaţiilor, au fost înregistrate două noi medii de 10 în plus, faţă de cele trei iniţiale, aparţinând elevelor Andreea Theodora Dan şi Felicia Andreea Florea, ambele de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” Câmpia Turzii.

După contestaţii, promovabilitatea la Bacalaureat în judeţul Cluj a crescut de la 81,14% la 82,30%, judeţul ocupând tot primul loc pe ţară.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook