Dacian Cioloş: Unul dintre noi o să candideze la alegerile prezidenţiale…

Dacian Cioloş a declarat că el sau Dan Barna va candida, din partea Alianţei USR-PLUS, la alegerile prezidenţiale, precizând că este firesc ca Alianţa să aibă un candidat, în contextul scorului bun obţinut la europarlamentare.

„Unul dintre noi o să candideze cu siguranţă. Vom face echipă oricum în orice formă ar fi candidatura”, a afirmat Dacian Cioloş la România TV.

Întrebat cum va fi rezolvată colaborare cu PNL, în condiţiile în care Alianţa va da un contracandidat pentru Klaus Iohannis la prezidenţiale, liderul PLUS a spus că nu există niciun argument ca a treia forţă politică din România să nu dea un candidat pentru mandatul de la Cotroceni.

„Am avut peste 22% la ultimele alegeri. Suntem una dintre cele trei forţe politice principale ale ţării. Vedeţi vreun argument să nu avem un candidat, în condiţiile în care suntem una dintre principalele forţe politice din ţară? Am putea noi explica cumva că nu avem candidat după ce am obţinut rezultatul acesta? Deci e firesc. Nu are nicio legătură cu alte candidaturi de la alte partide. Fiecare partid ar dreptul să îşi prezinte candidatura şi o să discutăm despre programele noastre politice în campanie”, a explicat Cioloş.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook