Cum se lucrează pe șantierele Autostrăzii A3 între Ogra și Câmpia Turzii FOTO-VIDEO

9 mai 2018

O nouă filmare aeriană de pe cele trei șantiere ale Autostrăzii A3 între Ogra și Câmpia Turzii. Imaginile surprind nodul rutier Chețani care se află pe lotul construit de Straco, apoi cei 17,9 km ai tronsonului executat de Astaldi-Max Boegl, iar la final avem ciotul de 3,6 km construit de Geiger.

“Deși ne aflăm abia la începutul sezonului de lucru în domeniul construcțiilor, cei trei antreprenori generali au avansat considerabil față de finalul anului trecut în special la infrastructura structurilor rutiere, în pofida condițiilor meteorologice preponderent nefavorabile din ultimele luni.

O surpriză plăcută este progresul foarte bun pe partea de săpături și terasamente al celor de la Astaldi-Max Boegl, unde deja din primele zile cu vreme bună lucrările au demarat din plin. Tot pe acest lot se găsesc principalele structuri proiectate pe această autostradă: supratraversarea satului Bogata și a Mureșului de două ori printr-un viaduct continuu și supratraversarea Mureșului și a căii ferate Târgu Mureș-Războieni”, spun cei de la Asociația Pro Infrastructură (API) scrie monitorulcj.ro.

ONG-ul susține că autorizația de construire a fost emisă în luna noiembrie a anului trecut, dar lucrările “au avansat într-un ritm alert”, iar stadiul actual „ne face să fim optimiști că aceste puncte critice ale lotului vor fi gata la jumătatea lui 2019”.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook