Cristiano Ronaldo s-a hotărât să plece de la Real Madrid

17 iunie 2017

Cristiano Ronaldo l-a anunţat pe preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, că vrea să se despartă de formaţia de pe Santiago Bernabeu, atacantul portughez fiind extrem de revoltat de faptul că procurorii spanioli îl acuză de o fraudă de 14,7 milioane de euro, informează A Bola.

“Cristiano Ronaldo vrea să plece din Spania”, titrează cotidianul A Bola, pe prima pagină a ediţiei. Conform presei portugheze, decizia luată de către campionul european este ireversibilă şi i-a fost deja comunicată lui Florentino Perez.

Într-un prim comentariu legat de acuzaţiile care i se aduc, Cristiano Ronaldo a afirmat, miercuri, că are “conştiinţa împăcată”. Clubul Real Madrid şi-a exprimat susţinerea faţă de atacantul în vârstă de 32 de ani, prin intermediul unui comunicat de presă, şi a precizat că fotbalistul portughez şi-a îndeplinit întotdeauna obligaţiile fiscale.

Procuratura spaniolă îl acuză pe Ronaldo că a fraudat fiscul cu 1,4 milioane de euro în 2011, 1,7 milioane de euro în 2012, 3,2 milioane de euro în 2013 şi 8,5 milioane de euro în 2014.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook