COD PORTOCALIU de ninsoare pe magistrala Braşov – Târgu Mureş

30 noiembrie 2017

Autorităţile monitorizează situaţia circulaţiei pe drumurile din judeţele aflate sub atenţionare cod portocaliu de ninsori, până la această oră nefiind sesizate probleme de fluenţă a traficului, potrivit Poliţiei Române.

Poliţia Română a transmis dimineaţa că până la această oră în judeţele aflate sub avertizarea meteorologică (cod galben şi portocaliu) nu sunt semnalate probleme de fluenţă şi nu sunt instituite restricţii de viteză sau de tonaj.

În ceea ce priveşte judeţul Prahova, pe DN1A Cheia – Braşov, pe suprafaţa carosabilă este un strat subţire de zăpadă, de circa un centimetru, şi se acţionază cu patru utilaje.

Traficul feroviar pe magistrala de cale ferată 400 Braşov – Târgu Mureş a fost reluat după ce a fost întrerupt din cauza unui copac căzut pe linia de cale ferată.

De luni seara, judeţele Braşov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş sunt sub atenţionare cod portocaliu de ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă şi intensificări ale vântului la munte.

Potrivit ANM, în zona de munte a celor şapte judeţe, va ninge abundent, se va depune strat de zăpadă consistent, iar vântul va avea intensificări temporare cu rafale de 55-70 km/h spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii. Codul portocaliu expiră marţi, la ora 16.00.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook