COD GALBEN DE BURNIŢĂ CU DEPUNERI DE POLEI

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe avertizări tip cod galben de burniţă cu depuneri de polei în mai multe judeţe din România, dar şi pentru intesificări ale vântului, în următoarele ore.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri dimineaţa, 22 ianuarie, mai multe avertizări nowcasting Cod Galben de burniţă cu depuneri de polei în mai multe judeţe din România valabile până la ora 12 şi o avertizare cod galben de intensificări ale vântului într-un judeţ din ţară.

COD GALBEN DE BURNIŢĂ CU DEPUNERI DE POLEI:

În judeţul Satu-Mare, local burniță cu depuneri de polei, începând cu ora 08:15 și până la ora 12:00

În Maramureş: Baia Mare, Baia Sprie, Șomcuta Mare, Ulmeni, Tăuții-Măgherăuș, Copalnic-Mănăștur, Mireșu Mare, Satulung, Recea, Dumbrăvița, Cicârlău, Fărcașa, Remetea Chioarului, Valea Chioarului, Groși, Ardusat, Săcălășeni, Băița de Sub Codru, Băsești, Coltău, Asuaju de Sus, Gârdani, Oarța de Jos, Sălsig, Coaș, Ariniș; Începând cu ora 08:00 și până la ora 10:00.

COD GALBEN DE INTESIFICĂRI ALE VÂNTULUI 

În județul Neamț: Piatra-Neamț, Roznov, Borlești, Piatra Șoimului, Săvinești, Dumbrava Roșie, Zănești, Podoleni, Bodești, Rediu, Girov, Gârcina, Alexandru cel Bun, Negrești, Dobreni; Începând cu ora 08:00 și până la ora 11:00 se vor semnala intensificări ale vântului ce pot ajunge la 60-70 de kilometri pe oră.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook