Braşov. Mărturiile angajaţilor firmei administrate de bărbatul care şi-a omorât familia

Angajaţii firmei administrate de bărbatul care şi-a omorât soţia şi cei doi copii spun că bărbatul nu era violent şi nici nu părea violent. ”Era ortodox, nu avea altă credinţă. Copiii veneau pe aici, nu se certa cu soţia”, spune o angajată.

Şocaţi de cele întâmplate, prietenii bărbatului care şi-a omorât soţia şi cei doi copii spun că acesta avea o familie extraordinară şi îşi iubea foarte mult copiii. ”I-a luat cineva minţile”, spune o prietenă a familiei.

”Noi suntem aici cu oamenii, nu ştim nimic, nimic. Ne-a spus ce avem de făcut şi atât. Nu era abătut. Nu era un violent, în niciun caz, mie nu-mi vine să cred. Eu tot sper că nu e adevărat. Am încercat să sunăm şi nu ne răspunde pe niciun telefon. Era ortodox, nu avea altă credinţă. Copiii veneau pe aici, nu se certa cu soţia. La noi era o atmosferă frumoasă, armonie tot timpul”, a spus angajata.

La rândul său, Traian Tomescu, preşedintele Asociaţiei Generale a Inginerilor din România, sucursala Braşov, din care făcea parte şi Florin Mircea Buliga, a declarat şi el că bărbatul nu a dat vreodată semne de violenţă.

”Eu de aproximativ doi ani nu prea m-am mai văzut cu el. Nu a participat nici la activităţi şi chiar voiam să-l caut să-l întreb ce s-a întâmplat. Nu era un om violent, periculos. Mă surprinde ceea ce s-a întâmplat”, a spus Tomescu.

Bărbatul în vârstă de 43 ani s-a prezentat la sediul IPJ Braşov afirmând că şi-a omorât soţia şi cei doi copii.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook