Bistriţa: Bărbatul, care ar fi lucrat în Armată, a vrut să îşi omoare fiica şi iubita poliţist

Bărbatul din Bistriţa, care s-a aruncat de la etajul patru, încercând să se sinucidă, a improvizat o instalaţie explozivă pentru a arunca în aer apartamentul în momentul în care ar fi intrat fiica sau concubina sa. Surse din anchetă au declarat că acesta lucra în Armată, iar iubita sa, în Poliţie.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi criminaliştii IPJ Bistriţa-Năsăud au declanşat o anchetă în cazul exploziei care a avut loc, miercuri, într-un bloc din Bistriţa după ce un bărbat a încercat să se sinucidă şi s-a aruncat de la etajul IV.

Acesta a improvizat o instalaţie explozivă pentru a-şi răni sau chiar omorî concubina şi fiica în momentul în care cele două urmau să intre în apartamentul în care locuiau.

Bărbatul de 50 de ani este din Bucureşti, militar, care locuia în chirie împreună cu concubina de 43 de ani şi cu fiica lor în vârstă de 17 ani. Surse din anchetă au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că, miercuri după-amiaza, bărbatul a pus în aplicare un plan pentru a se răzbuna pe femeie, deoarece aceasta i-a spus că se despartă de el.

Aceleaşi surse au precizat că iubita bărbatului este poliţistă şi a fost plecată în concediu cu fiica lor în vârstă de 17 ani. Miercuri, cele două s-au întors acasă din vacanţă şi, în momentul în care s-au apropiat de bloc, bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a aruncat de la etajul patru al apartamentului în care locuiau cu chirie, strigând “Adio iubito”!

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook