Bihoreanul Zoltan Teszari, pe locul șase în Topul celor mai bogați români

Patronul RDS&RCS se clasează  în Top 10 cei mai bogați oameni din România, potrivit Capital.ro.

„Ediţia din 2019 vine cu o serie de surprize la vârful bogaţilor din România. Daniel Dines, fondatorul UiPath, a urcat direct pe locul al treilea, însă marea surpriză este că Ion Ţiriac a coborât pe locul al doilea”.

Ion Ţiriac (locul doi) a fost detronat de pe locul întâi în Top 10 de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman. Pe locul trei a urcat Daniel Dines, proprietarul UiPath.

Locul patru este ocupat de Anastasia Soare (Anastasia Beverly Hills), supranumită, locul cinci de proprietarul Antena Group, Dan Voiculescu, iar locul şapte de Gruia Stoica (Grampet).
Topul este completat, pe locul opt, de Iulian Dascălu (Iulius şi Atterbury), de Radu Dimofte (Sphera Franchise Group – locul nouă) şi de Anca Vlad (Fidas Catena), locul 10.

Conform capital.ro suma medie a averilor din topul din acest an este 28,5 miliarde de euro, în creştere faţă de anul trecut, când a fost 24,4 miliarde. „Practic o creştere de 16%, ceea ce înseamnă că afacerile milionarilor români a crescut mai repede decât economia”, anunță Capital.ro.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook