BIHOR. Una dintre cele mai sexy ispite de la Insula Iubirii a stârnit o serie de reacții controversate

Una dintre cele mai sexy ispite de la Insula Iubirii a stârnit o serie de reacții controversate în mediul online după ce a declarat într-un interviu că nu iese din casă fără 1.000 de euro pentru că s-ar simți ca o „boschetară”.

Bruneta sexy și-a anunțat fanii că o duce foarte bine, că și-a făcut numeroase operații estetice pentru a ajunge la look-ul dorit.

Desemnată de Antena 1, într-un material realizat de Xtra Night Show, „cea mai bogată ispită” de pe „Insula Iubirii”, orădeanca a lăsat ușile deschise atât a apartamentului luat cu chirie într-un cartier rezidențial din București, dar și în viața ei.

„Eu nu ies din casă dacă n-am minim cash în poșetă 1000 euro plus bani pe carduri. Adică, n-ai cum. Mă simt ca o boschetară fără 1000 euro, cum să ies așa în oraș? E puțină suma. Dacă n-am cash atât nu ies din casă”, a spus Bianca Pop în cadrul emisiunii.

Plecată de la vârsta de 19 ani de acasă, orădeanca în vârstă de 29 ani, spune că talentul și șmecheria sunt lucrurile cele mai importante care au ajutat-o în viață: Am plecat de acasă la 19 ani am cunoscut persoane care nu trebuia să le cunosc, am ajuns pe unde am ajuns, am urcat frumos pe o scăriţă, aşa, şi mi-au făcut talentul. Alo, doi-zece, doi-zece”, a adăugat aceasta.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook