Bihor: Un bărbat şi-a terorizat concubina până când şi-a pus capăt zilelor!

Un bărbat din Bihor a fost trimis în judecată pentru că şi-a terorizat concubina până când femeia şi-a pus capăt zilelor. Procurorii spun că bătăile şi umilinţele aproape zilnice la care a supus-o, de multe ori în faţa celor trei copii pe care îi aveau împreună, au împins-o pe femeie să se sinucidă.

Cei doi aveau o relaţie de 18 ani şi trei copii. Vecinii spun că femeia se angajase, în 2015, într-o fabrică de pantofi din localitatea învecinată. Înainte să plece la lucru, hrănea animalele și pregătea copiii de școală. Seara, când se întorcea, bărbatul striga la ea și o bătea.

Mama bărbatului trimis în judecată: „Ea nu a fost una să se plângă la mine şi nici la nimeni. Toate ce s-o fi întâmplat le-o luat ea, pe ea.”

Tiberiu Sighiartău, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea: „Prin acte sistematice de violenţă psihică şi fizică a determinat-o pe victimă să se sinucidă în locuinţa comună, consecinţă pe care inculpatul a cunoscut-o din declaraţiile victimei şi pe care a acceptat-o.”

După moartea mamei, copiii cuplului au fost daţi în grija unor familii din sat. Tatăl riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 și 7 ani.

Paul Cristian, primarul comunei Lăzăreni: „Copiii se găsesc în două familii, situaţia e bună, sunt monitorizaţi de Protecţia Copiilor din Oradea şi e mult mai bine decât dacă rămâneau cu tatăl.”

În prezent, în Bihor nu există niciun centru pentru femeile supuse violenţelor domestice. Singurul de acest fel a fost închis anul trecut, din lipsă de fonduri scrie digi24.ro.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook