Băsescu despre dosarul CNSAS: Nu există documente scrise de mine prin care s-ar fi putut atesta calitatea de colaborator

Fostul preşedinte Traian Băsescu a transmis, pe Facebook, după ce două documente din dosarul său de la CNSAS au fost prezentate de Antena 3, că nu există un angajament semnat de el nici în dosarul inscripţionat cu numele său şi nici pe microfilmul dosarului.

“Dosar CNSAS. Am luat notă de faptul că Antena 3 a prezentat documente din dosarul întocmit de CNSAS şi trimis la instanţă pentru a se stabili prin hotărâre judecătorească dacă am fost colaborator al securităţii sau nu.

Fac precizarea că nu există un angajament semnat de mine nici în dosarul inscripţionat cu numele meu şi nici pe microfilmul dosarului. De asemenea nici în dosar şi nici pe microfilm nu există documente scrise de mine sau chitanţe care să ateste plăţi efectuate de fosta securitate către mine şi prin care s-ar fi putut atesta calitatea de colaborator”, a scris, pe Facebook, Traian Băsescu, potrivit mediafax.ro.

Fostul preşedinte al României precizează că, din câte ştie, documentele pe care CNSAS le-a anexat în dosar cât şi microfilmul dosarului meu au fost predate de către SRI la arhiva CNSAS încă din anul 2006.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook