Barna: Anticipatele sunt soluţia onestă

Dan Barna susţine în continuare alegerile anticipate, care, în opinia lui, reprezintă “soluţia onestă”, în condiţiile unui guvern minoritar.

“Salut declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis privind nevoia de organizare a alegerilor anticipate. A fost o soluţie pe care Alianţa USR PLUS a propus-o încă din primăvară.

În condiţiile în care avem un guvern minoritar, lipsit de sprijinul unei majorităţi reformiste, anticipatele sunt soluţia onestă. Înţeleg şi rezervele legate de un posibil refuz al PSD de a se ralia acestei soluţii. De aceea, fac un apel la noua conducere a PSD să înţeleagă că ambiguitatea nu serveşte nimănui. Îi invit şi pe ei să aibă curajul de a merge în faţa românilor pentru a le cere votul.

Alianţa USR PLUS va participa după alegeri la orice formulă guvernamentală hotărâtă să facă reforme şi să întărească direcţia pro-occidentală fără rezerve a ţării”, a scris Dan Barna joi pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a optat, miercuri, pentru alegeri anticipate în primăvară, arătând că va avea discuţii pe acest subiect cu toţi liderii politici.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook