Alba Iulia: O femeie a fost lovită și jefuită în scara unui bloc – VIDEO

Potrivit polițiștilor jaful a avut loc într-un bloc din Alba Iulia, în data de 17 noiembrie, când fata de 20 de ani a fost pândită și lovită cu brutalitate de un necunoscut care mai apoi a jefuit-o.

Totul s-a petrecut în câteva secunde, iar fata a rămas inconștientă și a ajuns la spital cu pierderi de memorie.

„În noaptea de 17/18.11.2018, Poliţia a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie şi care este posibil să fie victima unei infracţiuni.

În urma examinării acesteia de către medici, nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comise cu violenţă. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-şi amintește nimic şi că nu își găsește telefonul mobil şi portmoneul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru însușirea bunului găsit.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuiește in blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Alba, redat de presa națională.

Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook