A treia sesiunea de inscriere in programul Rabla pentru electrocasnice. Vezi in ce data

Reprezentantii Ministerului Mediului au anuntat ca incepand cu data de 15 iulie 2019, va incepe a treia sesiunea de inscriere in programul Rabla pentru electrocasnice, prin care se pot obtine vouchere de pana la 400 de lei, in schimbul unui aparat vechi.

Directorul de comunicare al ministerului de resort, Mihai Dragan, a declarat ca vor fi puse la bataie voucherele care au fost rezervate dar nefolosite in sesiunea a doua, si a reamintit ca un astfel de tichet are termen de valabilitate 15 zile.

Inscrierile persoanelor fizice se realizeaza prin intermediul aplicatiei electronice de pe pagina de internet a Administratiei Fondului pentru Mediu.
Finantarea e acordata sub forma de voucher. Mai jos va prezentam lista cu ceea ce pot primi cetatenii, in functie de ce si-au propus sa cumpere:
200 lei pentru masini de spalat rufe cu eficienta energetica A++; 300 lei pentru masini de spalat rufe cu eficienta energetica A+++; 300 lei pentru masini de spalat vase cu eficienta energetica A++; 400 lei pentru masini de spalat vase cu eficienta energetica A+++; 400 lei pentru aparate de aer conditionat (chiar ?i portabile) cu eficienta energetica la racire (A+++/ A++); 300 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lazi frigorifice/congelatoare cu eficienta energetica A++; 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lazi frigorifice/congelatoare cu eficienta energetica A+++; 200 lei pentru televizoare cu eficienta energetica A si A+; 400 lei pentru televizoare cu eficienta energetica A++ si A+++.

Predarea echipamentului vechi se face in momentul livrarii celui nou achizitionat.
Lasa un comentariu. Parerea ta conteaza!

Comments are closed

Facebook